Pytt Hamberg

Pytt Hamberg

Jag har varit C-tränare i dressyr i flera år och hjälpt flera ungdomar från Lätt C till SM. Innan jag blev C-tränare arbetade jag på Djursholms Ridskola som instruktör och jag har gått ett par av de ”gamla” RIK utbildningarna.

På senare år har jag intresserat mig mycket för coaching och jag är en coachande tränare. Vintern 2012 blev jag Certifierad NLP Practitioner Trainer.  NLP utgår ifrån att du har alla de resurser du behöver för att utvecklas och nå dit du vill.

Med hjälp av NLP tekniker får du hjälp att använda dina sinnen och din hjärna för att nå det du vill ha ut av livet.

Det går bra att boka individuella träningar. På första sidan ser du vilka dagar som finns tillgängliga. Om ingen dag passar kontakta mig via mail så hittar vi ett datum och en tid som passar.  Det bästa är om du ridit fram och värmt upp din häst innan vi börjar lektionen.         De individuella träningarna kostar; 30 minuter 450 kronor, 6% moms ingår. 45 minuter 675 kronor, 6% moms ingår. Ingen kontant betalning. Jag fakturerar alla träningar den sista i varje månad med 10 dagars betalningsvillkor. Ni som bokar fast tid och betalar i förskott, de perioder det är möjligt betalar 400 kr för 30 minuter.

Ibland är det programträning på lite annorlunda sätt inspiration hämtad från Tyskland.

Ibland är det markarbete. Markarbetet sker i grupp om ca 4-6 ryttare och vi håller på en timme. Om det är färre ryttare så kan det hända att vi håller på kortare tid. Lektionen kostar 200 kronor, 6% moms ingår.

 

GDPR Integritetspolicy på Rånäs Stall & Semin, Pytt Hamberg Dressyr. Rånäs Stall & Semin är en enskild firma som i huvudsak arbetar med träning av elever med egen häst, seminverksamhet, uppstallning och utbildning av hästar. Rånäs Stall har ett fakturerings- och journalprogram som heter Hippogrammet. I det lagras kunders namn och adressuppgifter. Där lagras även journaler för hästarna. En årlig bedömning av kontakterna i kundregistret, om något syfte med lagringsuppgifterna kan påvisas görs. De kunder som finns i registret bearbetas regelbundet i samband med tillhandahållande av tjänster. Fakturor och journaler lagras enligt bokföringslagen och djurskyddslagen.   Vilka delas personuppgifterna till? När semin beställs från hingsthållare, delas personuppgifter på stoägaren/språngägaren till hingsthållaren. Övrig delning sker ej.   Vilka rättigheter har du? De som finns i vårt register kan närsomhelst utöva sina rättigheter genom att begära tillgång till, rättelse av eller radering av personuppgift. Detta sker genom ett mail till pytt@ranasstall.se.